Τροφές που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμψει!

Το δέρμα μας, είναι το “περίβλημα” του οργανισμού μας, ένα πραγματικό όργανο που μας βοηθά να καταλαβαίνουμε τον κόσμο γύρω μας, να αντιλαμβανόμαστε τη θερμοκρασία και μας προστατεύει από εξωγενείς επιβλαβείς παράγοντες. Παρόλο που επιδερμίδα μας γεννιέται εύπλαστη, με τη φθορά του χρόνου, χάνει τη λάμψη, την ενυδάτωση και την υγιή της όψη. Σημαντικός παράγοντας στην αναδόμηση του οργανισμού μας είναι η σωστή διατροφή η οποία θωρακίζει τον οργανισμό μας και προσφέρει υγιή λάμψη η οποία ξεκινά από μέσα!

Καρύδια

Τα καρύδια χαρίζουν ενέργεια και περιέχουν αλφαλινολενικό οξύ το οποίο ενισχύει την παραγωγή των κυττάρων και την ενυδάτωση του οργανισμού μας.

Ρόδι

Το ρόδι έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα! Επιπλέον, το ελλαγικό οξύ που περιέχει επιβραδύνει την καταστροφή του κολλαγόνου.

Σπανάκι

Το σπανάκι, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα, καθώς περιέχει βιταμίνες Α και C!

Τομάτες

Οι τομάτες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και λυκοπένιο, το οποίο φροντίζει για την προστασία μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου! Η τομάτα λειτουργεί επιπλέον ως αντιγηραντικό!

Πράσινο Τσάι

Το πράσινο τσάι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, μια από τις οποίες είναι η επιτάχυνση της ανάπλασης της επιδερμίδας από το αφυδατωμένο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Μάλλον… δεν το χρειάζεστε επομένως!

Κακάο

Το κακάο περιέχει φλαβονοείδες οι οποίες ενισχύουν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την ανάπλαση των κυττάρων!

Σόγια

Η σόγια έχει έντονες αντιγηραντικές ιδιότητες! Βοηθά στη μείωση των λεπτών κυλίδων της επιδερμίδας μας και ενισχύει τη φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητα του οργανισμού μας!