ΠΑΚΕΤΑΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το πακετάρισμα για τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι μια ευχάριστη διαδικασία που μας γεμίζει ανυπομονησία, όμως μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη καθώς καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια μικρογραφία της ντουλάπας μας και να επιλέξουμε μόνο τα απαραίτητα για τις διακοπές μας.

Σκεφθείτε πρακτικά.
Τα πολυχρηστικά προϊόντα είναι τα αγαπημένα των travel addicts καθώς κερδίζουν πολύ χώρο στη βαλίτσα μας. Ξεδιαλύνετε τα ρούχα σας και τα καλλυντικά σας και επιλέξτε εκείνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν-φορεθούν με παραπάνω από 1 τρόπους. Για παράδειγμα, ένα κιμονό, μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα με την προσθήκη ζώνης ή ένα bronzer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά.

Μην αμελήσετε την προστασία των μαλλιών σας και εφοδιαστείτε με όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα τους. Η ακτινοβολία, δεν επιδρά μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στο χρώμα των μαλλιών σας, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε στιλάτα καπέλα που θα συμπληρώνουν παράλληλα και το καλοκαιρινό σας outfit και αναζητήστε προϊόντα για extra ενυδάτωση και προστασία.

Επενδύστε στα βήματά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναζητήστε τα κατάλληλα ζευγάρια παπούτσια, τα οποία θα είναι άνετα για τις βόλτες σας στα σοκάκια του νησιού! Βεβαιωθείτε ότι δεν γλιστράνε και είναι κατάλληλα για περπάτημα.

Αποφορτιστείτε από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου και επιλέξτε τη συντροφιά ενός βιβλίου για τις διακοπές σας. Παράλληλα με το ταξίδι των διακοπών σας, ταξιδέψτε και νοητά μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου.

Όσο απαραίτητο είναι να έχετε μαζί σας μαγιό, άλλο τόσο είναι και το αντηλιακό, το οποίο θα σας χαρίσει αμέριμνες στιγμές προστασίας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Αναζητείστε το κατάλληλο αντηλιακό για τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες σας και λάβετε υπόψη σας τις δραστηριότητες που επιλέγετε στις διακοπές σας. Τι επιθυμείτε φέτος το καλοκαίρι; Να μάθετε κάποιο καινούριο watersport ή να αποκτήσετε βαθύ μαύρισμα; Επιλέξτε το κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από περισσότερη προστασία και ενυδάτωση. Επιλέξτε ενισχυμένα προϊόντα με ενυδατική και θρεπτική δράση για πρόσωπο και σώμα.

Bon voyage!